Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel

News

 • Oppdag Magien bak K-Beauty: En Reise inn i Koreansk Hudpleie

  Oppdag Magien bak K-Beauty: En Reise inn i Koreansk Hudpleie

  Som vi har sett, er K-Beauty ikke bare en samling av produkter, det er en filosofi som setter helsen og skjønnheten til huden i forkant. Ved å omfavne de unike ingrediensene, den vitenskapelige tilnærmingen og betoningen av forebygging, har K-Beauty klart å skape et globalt fenomen som går utover det overfladiske. Ta deg tid til å utforske denne spennende verdenen av hudpleie og oppdag selv den magien som ligger bak K-Beauty. La skjønnhetsreisen begynne!
  Les mer
 • K-Beauty og det ikoniske 10-trinns hudpleieregimet

  K-Beauty og det ikoniske 10-trinns hudpleieregimet

  Koreansk hudpleie har raskt blitt et globalt fenomen, og hemmeligheten bak den strålende huden til mange koreanske kvinner og menn har fanget oppmerksomheten til skjønnhetsentusiaster over hele verden. Den koreanske hudpleierutinen er kjent for å være omfattende, med flere trinn...

  Les mer
 • Hudpleie under graviditet - Glo Skin Beauty

  Hudpleie under graviditet - Glo Skin Beauty

  Skjønnhetsprodukter som er trygge for kvinner under graviditet kan være supervanskelige og forvirrende. Vi har satt sammen en guide viet til hvilke produkter som er trygge å bruke mens du er gravid, inkludert informasjon om hvilke ingredienser du bør unngå mens du er gravid og en stor liste over hudpleieprodukter som er trygge for graviditet.
  Les mer
 • Hvorfor trenger du nyheten Oil Free Tinted Primer fra Glo Skin Beauty

  Hvorfor trenger du nyheten Oil Free Tinted Primer fra Glo Skin Beauty

  Hva er en ansiktsprimer + hvorfor trenger du en?
  Lurer du på hva en ansiktsprimer er og hva den gjør? Selv om primer ofte er et trinn som hoppes over i hverdagen, har de faktisk mange fordeler du kanskje går glipp av. En primer gjør en stor forskjell i utseendet og holdbarheten til sminken din. Hvis du har å gjøre med flekker, krøller eller forsvinnende foundation i løpet av dagen, legg til en ansiktsprimer til morgenrutinen ditt, og du vil legge merke til fordelene umiddelbart.
  Les mer
 • Alt du trenger å vite om porer

  Alt du trenger å vite om porer

  Porer er små, usynlige åpninger i huden vår som spiller en viktig rolle for hudens helse. Selv om de kan forårsake frustrasjon og bekymring for mange, er det viktig å forstå at porene er en naturlig del av hudens struktur. I dette blogginnlegget utforsker vi hva porer er, hvorfor de kan virke større eller tette, og hvordan du kan ta vare på huden din for å redusere pore-problemer.
  Les mer
 • Rosacea - den røde utfordringen: symptomer, årsaker og behandling

  Rosacea - den røde utfordringen: symptomer, årsaker og behandling

  Rosacea er en hudlidelse som rammer millioner av mennesker over hele verden. Ofte forvekslet med akne eller allergi, kan denne sykdommen være både fysisk og mentalt belastende for de som lider av den.

  I dette blogginnlegget skal vi utforske hva rosacea er, hvilke symptomer det kan forårsake, mulige årsaker til sykdommen, og til slutt, hva er effektivt mot rosacea?

  Les mer
 • Salisylsyre i hudpleie

  Salisylsyre i hudpleie

  Salisylsyre hjelper til med å holde porene rene og reduserer dermed forekomsten av blackheads. Reduserer hyperpigmentering: Salisylsyre kan bidra til å redusere hyperpigmentering, som inkluderer mørke flekker, solskader og postinflammatorisk hyperpigmentering etter akne. Den jevner ut hudtonen ved å eksfoliere det øverste hudlaget og redusere pigmentering.
  Les mer
 • Hva er retinol?

  Hva er retinol?

  Retinol er en populær og effektiv ingrediens i hudpleieprodukter på grunn av sine mange hudfordeler. Her er noen av hovedformålene og bruksområdene for retinol i hudpleie: Anti-aldring: Retinol er kjent for sin evne til å redusere linjer, rynker og aldringstegn....

  Les mer
 • AHA-syrer i hudpleien din

  AHA-syrer i hudpleien din

  5 egenskaper som gjør AHA effektiv i hudpleie Når det gjelder effektive ingredienser i hudpleie, er AHA (alfahydroksysyre) et populært valg blant mange. AHA har fått mye popularitet blant hudpleieentusiaster over hele verden på grunn av sine fantastiske egenskaper. I...

  Les mer