Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Hvordan lage den perfekte "nude" leppen

Hvordan lage den perfekte "nude" leppen

En av makeup's sanne stauder, den nakne leppen er alltid i trend, og kommer i nye nyanser og utførelser hver sesong. Enkel, men likevel forhøyet, en naken leppe kan trekke et utseende sammen med uanstrengt stil. Rolig selvsikker og elegant undervurdert, en nøytral leppe viser virkelig hvordan mindre kan være så mye mer i våre moderne sminketider. 

Som et supplement til vår utvikling mot hudpleie makeup hybriderhandler dagens nakenleppe om å pleie og berike leppene med et mildt hint av fargetone, i en blanding av glasert eller matt finish, avhengig av humøret ditt. Infundert med forskjellige undertoner, hentet fra en bred nøytral palett, er det mange nyanser å leke med.

"Trikset for å skape den perfekte nøytrale leppen er at du vil ha en lignende fargetone som din naturlige leppe eller noen få nyanser mørkere for å holde ting ser rød og sunn ut," forklarer Janeena Rumsey, Glos Artistry Lead. "Du kan bruke en mørkere leppeblyant for å tilpasse den nøytrale fargen enda mer." 

Hvordan bruke en naken leppe

Hud er in, og "din-hud-men-bedre"-makeup-looken uten sminke har vært en hard trend i noen tid nå. Den nakne leppen er en nøkkelspiller i dette, sammenkoblet vakkert med frisk, glødende, duggete hud - ...C-Shield Anti-Pollution Moisture Tint vil være din hudfarge, og et knapt synlig kinn eller øyenfarge.

Som en ekte sminke stift, gir den nøytrale leppen også en flott motvekt til et mer dramatisk øyesminkeutseende som smokey eye eller et dristig, mørkt skyggeutseende. 

"I motsetning til den andre leppefargen - den røde leppen, er en nøytral leppe et perfekt leppeutseende for dag eller natt. Du kan bruke den uanstrengt sheer for dagen, og deretter forsterke den med litt lipliner og en glasert finish for natten, "legger Janeena til. "Det er egentlig ingen riktig eller feil måte å bruke en nøytral leppe på, det er virkelig som de svarte jeansene i skjønnhetssettet ditt."

Våre bestselgende Suede Matte Lip Crayons og Cream Glaze Lip Crayons har nå seks nøytrale nyanser å leke med, og alle seks nyanser kommer i både den moderne fløyelsmatte og kremete glasurfinishen, slik at du kan mikse og matche for å skape ditt perfekte nøytrale utseende. 

For å hjelpe deg perfeksjonere ditt nakenleppespill, vi har laget fem enkle leppeutseende som du kan prøve.

Fem Nude Lip Looks

Den ristede ferskenleppen

"Hvis du leter etter den perfekte glaserte fersken naken, er denne leppekombinasjonen det. Jeg love å parre det med et varmt tonet øyeutseende for å skape en mer monokromatisk effekt."

Begynn med å fôre leppene med Sahara Suede Matte Lip Crayon-en ristet beige nøytral, fyll og legg deretter lag på lag med Bellini Cream Glaze Crayon-en ferskenfarget nøytral.

The Glassy Rose Lip

"En mauve-nude leppe med en glassaktig rosefinish er hva dette leppeutseendet gir. Det er definitivt en av mine go-to paringer med et dypt plomme / brunt øyeutseende."

Begynn med å fôre leppene med Woodrose Suede Matte Lip Crayon-en mellomtonet nøytral lilla, og fyll deretter og lag med Bonjour Cream Glaze Lip Crayon-en dyp nøytral rosa.

Den nøytrale hverdagen

"Jeg absolutt love denne sammenkoblingen for en hverdags nøytral leppe. Det passer virkelig til ethvert utseende."

Begynn med å fôre leppene med Bonjour Suede Matte Lip Crayon-en dyp nøytral rose, fyll deretter og lag med Woodrose Cream Glaze Lip Crayon-en mellomtonet nøytral mauve.

Den nye nøytralen

"For meg er denne sammenkoblingen en naken leppe, men med en vri. De rosa og plommetonene gir en uventet friskhet, og det fungerer bra med winged liner."

Begynn med å fôre leppene med Heirloom Suede Matte Lip Crayon-en nøytral rose, fyll og legg deretter på lag på lag med Trademark Cream Glaze Lip Crayon-en jordnær, nøytral rose.

Den varme nøytrale

"Hvis du leter etter noe varmere, kan du strekke deg etter denne paringen. Sammen gir de en karamellfarget effekt som ser flott ut på alle."

Begynn med å fôre leppene med Bellini Suede Matte Lip Crayon-en ferskenfarget nøytral, fyll deretter og lag med Sahara Cream Glaze Lip Crayon-en ristet beige nøytral.

"Uansett hvilken naken leppesmak du har, kan du blande og matche og leke med tekstur og tone for å tilpasse din perfekte nøytrale leppe," sier Janeena.

Utforsk Produktene til Glo Skin Beauty: Vitenskapelig Hudpleie for Strålende Resultater
Sminketips for våren