Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Hvorfor trenger du nyheten Oil Free Tinted Primer fra Glo Skin Beauty

Hvorfor trenger du nyheten Oil Free Tinted Primer fra Glo Skin Beauty


Hva er en ansikts-primer + hvorfor trenger du en?
Lurer du på hva en ansikts-primer er og hva den gjør? Selv om primer ofte er et trinn som hoppes over i hverdagen, har de faktisk mange fordeler du kanskje går glipp av. En primer gjør en stor forskjell i utseendet og holdbarheten til sminken din. Hvis du har å gjøre med flekker, krøller eller forsvinnende foundation i løpet av dagen, legg til en ansikts-primer til morgenrutinen ditt, og du vil legge merke til fordelene umiddelbart.

Hva er en Primer?
OK, så først, hva er primer? Som et IG-filter, men IRL. Ansikts-primere gjør huden klar for jevn påføring av foundation. Tenk på huden din og sminken din som lerret og maling. Du kan påføre maling direkte på lerretet/huden, men å grunne den først øker levetiden på arbeidet ditt og gjør overflaten lettere å jobbe på, slik at du slipper å bruke så mye maling aka foundation. Og mindre foundation gir en mer naturlig finish på andre hud. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Men fordelene med å legge til en primer til sminkesettet slutter ikke der. Primere kan også målrette mot spesifikke hudproblemer som fet eller tørr hud, og hjelper til å matte, uskarpe, lyse eller jevne ut, avhengig av hvilken formulering huden din trenger. Å redusere forekomsten av porer og hyperpigmentering, fylle ut fine linjer, fargekorrigere og beskytte huden mot skadelige frie radikaler, og finne den rette primeren for hudens behov vil være en forandring.

Oil-Free Tinted Primer SPF 30 er vår nye og forbedrede versjon av vår bestselgende Tinted Primer. En ekte multitasking sminke-hudpleie-hybrid, sammen med forsterket grunningskraft for å forlenge sminkebruken din og fremme en jevnere hudfarge, vi har lastet den med hudnærende og balanserende ingredienser som vitamin C, niacinamid og salisylsyre, oppdatert til en reef-sikker all-mineral solkrem. Og hvis det ikke var nok, er fargeområdet nå utvidet for enda mer fargekorrigerende dekning.

Har du tidligere elsket vår tinted primer fra Glo Skin Beauty, finner du overgangen til den nye oppdaterte versjonen her

Fantastiske Pressed Base fra Glo Skin Beauty
Glo Skin Beauty for aldrende hud