Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Tørre hender eller føtter?

Tørre hender eller føtter?


Tørre hender og føtter kan være både ubehagelige og kosmetisk utfordrende. Heldigvis finnes det en rekke ingredienser som kan hjelpe med å mykgjøre, fukte og helbrede tørr hud. Hos Vertano.no tilbyr vi produkter som er beriket med disse nærende ingrediensene for å hjelpe deg med å få tilbake den myke og smidige følelsen i hendene og føttene dine. La oss utforske noen av de mest effektive og pleiende ingrediensene for tørr hud.

1. Shea Smør
Shea smør er en rik og nærende ingrediens som er ideell for å behandle tørr hud på hendene og føttene. Den har fuktighetsgivende og helbredende egenskaper som bidrar til å mykgjøre, berolige og beskytte huden.

Fuktighetsgivende: Gir dyp hydrering og forhindrer tørrhet.
Helbredende: Lindrer irritasjon og bidrar til å helbrede mindre hudskader.
Beskyttende: Danner en beskyttende barriere på huden som forhindrer fuktighetstap og beskytter mot eksterne irritanter.
2. Kokosolje
Kokosolje er en allsidig ingrediens som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper og evne til å trenge dypt inn i huden. Den er ideell for å behandle tørr hud på hendene og føttene og etterlater huden myk, smidig og velpleid.

Fuktighetsgivende: Gir intens hydrering og forhindrer tørrhet.
Nærende: Bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.
Antibakteriell: Bekjemper bakterier og forebygger infeksjoner.
3. E-vitamin
E-vitamin er en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler og miljøforurensninger. Det er ideelt for å behandle tørr og skadet hud på hendene og føttene, og bidrar til å fremme helbredelse og regenerering.

Beskyttende: Reduserer skade forårsaket av frie radikaler og miljøforurensninger.
Helbredende: Fremmer helbredelse og regenerering av skadet hud.
Fuktighetsgivende: Gir intens hydrering og forhindrer tørrhet.
4. Glyserin
Glyserin er en fuktighetsgivende ingrediens som tiltrekker og binder fuktighet til huden, noe som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse og forhindre tørrhet.

Fuktighetsgivende: Binder fuktighet til huden og forhindrer tørrhet.
Mykgjørende: Gjør huden myk og smidig.
Beroligende: Reduserer irritasjon og ubehag forårsaket av tørr hud.
Oppdag Pleiende Produkter hos Vertano
På Vertano.no forstår vi viktigheten av å tilby produkter som er skånsomme, effektive og nærende for tørre hender og føtter. Utforsk vårt utvalg av produkter som inneholder disse nærende ingrediensene, og oppdag hemmeligheten bak myke, smidige og velpleide hender og føtter. Har du spørsmål eller trenger veiledning om hvilke produkter som passer best for din hudtype og tilstand? Ikke nøl med å kontakte vårt kundeserviceteam – vi er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte produktene for dine unike behov. Gi dine hender og føtter den pleien de fortjener, og nyt den myke og smidige følelsen hver dag!


Milde og trygge hudpleieprodukter for barn
Peptider: Hudpleiens Hemmelige Våpen