Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Utforsk Fordelene med PHA i Hudpleie

Utforsk Fordelene med PHA i Hudpleie


I den stadig utviklende verden av hudpleie, dukker det stadig opp nye og innovative ingredienser som lover å forbedre hudens helse og utseende. En slik ingrediens som har fått mye oppmerksomhet de siste årene, er PHA – eller polyhydroksysyrer. PHA er kjent for sine milde eksfolierende egenskaper og passer spesielt godt for de med sensitiv hud. I dette blogginnlegget skal vi dykke ned i hva PHA er, hvilke fordeler de har, og hvilke produkter fra Vertano.no som inneholder denne fantastiske ingrediensen.

Hva er PHA?
PHA, eller polyhydroksysyrer, er en gruppe kjemiske eksfolianter som inkluderer ingredienser som glukonolakton, galaktose og laktobionsyre. Disse syrene er kjent for å være milde på huden samtidig som de gir en effektiv eksfoliering. PHA er strukturelt lik alfahydroksysyrer (AHA) og betahydroksysyrer (BHA), men har større molekyler som ikke trenger så dypt inn i huden. Dette gjør dem ideelle for de med sensitiv hud eller hud som lett blir irritert.

Fordeler med PHA i Hudpleie:
Mild Eksfoliering: PHA eksfolierer overflaten av huden ved å fjerne døde hudceller, noe som bidrar til en jevnere og friskere hudtone uten å forårsake irritasjon.

Fuktighetsgivende: PHA har fuktighetsbindende egenskaper som hjelper til med å holde huden hydrert. Dette gjør dem spesielt nyttige for de med tørr eller dehydrert hud.

Antioksidantegenskaper: PHA inneholder naturlige antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og forurensning, noe som bidrar til å forhindre for tidlig aldring.

Forbedrer hudteksturen: Regelmessig bruk av PHA kan forbedre hudens tekstur ved å gjøre den mykere og glattere. Dette skyldes deres evne til å stimulere cellefornyelse.

Hudbarriereforsterkning: PHA kan bidra til å styrke hudens barrierefunksjon, noe som er viktig for å beskytte mot ytre aggressorer og opprettholde hudens helse.

Anbefalte Produkter med PHA fra Vertano.no:


1. 7DAYS Miracle refining peeling pads AHA+BHA+PHA+LHA
Gjør huden glatt, fast og strålende, slik at du kan oppnå et resultat - ren, fuktet og glatt hud på 1 minutt. Egnet til daglig bruk, passer for alle hudtyper og alle aldre.
AHA-syrer: Glykolsyre, vin og eple. Trenge gjennom epidermis og sette i gang fornyelsesprosesser.
Glykolisk peeling eksfolierer og løser opp døde celler.
BHA-syrer: Salisylsyre har en antibakteriell effekt, og bidrar til å forhindre betennelser, kviser, kviser og hudormer på nesen.

2. 7DAYS Gently refining cooling peeling pads for face PHA+ICE
Designet for dyp og skånsom rensing og gjenoppretting av hudens vannbalanse. Egnet for daglig bruk, alle aldre og hudtyper. Aktiverer fornyelsesprosesser i epidermis, toner og strammer opp porene med PRO-formel. PHA-syrekomplekset med glukonolakton setter i gang gjenopprettende prosesser, eksfolierer skånsomt og jevner ut mikroavlastningen i huden. Hyaluronsyre fukter intenst, stimulerer kollagenproduksjonen i huden, gir mykhet, elastisitet og glød. Mentol kjøler behagelig, styrker, gir en løfteeffekt og poreoppstramming. Rosmarin og eukalyptus matter, toner og bekjemper effektivt ufullkommenheter: fra akne, kviser til hudormer i ansiktet.

3. Hanskin Pore Cleansing Balm PHA 80g
Disse praktiske padsene er dynket i en løsning av PHA og gir en mild, men effektiv eksfoliering. De er ideelle for de som ønsker å forbedre hudens glød uten å risikere irritasjon.


Oppsummering
PHA er en fantastisk ingrediens for de som ønsker de eksfolierende fordelene av syrer uten risikoen for irritasjon. Hos Vertano.no finner du et bredt utvalg av produkter beriket med PHA som kan hjelpe deg med å oppnå en sunnere, glattere og mer strålende hud. Utforsk vårt sortiment og finn de perfekte produktene for din hudtype og behov.

Start din reise mot en bedre hudhelse med PHA i dag, og opplev de mange fordelene denne milde, men effektive ingrediensen har å tilby!


Glo Skin Beauty Cream Blush Stick: Din Nye Bestevenn i Sminkepungen
Trygge hudpleie-ingredienser for deg som er gravid