Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel

Kjøpsbetingelse

Vilkår og betingelser

Kjøpsbetingelser

 

Betaling og retur

Disse vilkårene gjelder for alt salg av produkter fra nettbutikken til forbrukere og for nettbutikksalg . Kundens ordrebekreftelse/ordre og disse vilkårene utgjør den fulle avtalen for transaksjonen.

 

Disse vilkårene gjelder kun for salg i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Irland inkludert Svalbard og Jan Mayen. Eventuelle fraktkostnader til Jan Mayen må håndteres over telefon etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må kontakte oss via brev, e-post eller telefon. Salg til forbruker reguleres blant annet av forbrukerkjøpsloven og angreloven i forbindelse med enkelte avtaler om forbrukerkjøp.

 

Priser

Prisene inkluderer lokal mva.

Hvis merverdiavgift, skatter eller andre avgifter endres, vil prisene våre endres tilsvarende .

 

Rekkefølge

Alle bestillinger anses som bindende. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post som inneholder all informasjon du trenger. Du vil også motta en e-post med oppdatert informasjon etter hvert som bestillingen din blir behandlet.

 

De rett til å kansellere bestillingen og returnere produktet(e)

 

Retten til å kansellere bestillingen

Ingen transaksjon er fullført før du har sett og godkjent produktet. Dersom du skulle angre på et kjøp, kan du melde dette til oss via e-post eller returnere produktet med all emballasje innen 14 dager fra dagen du mottok produktene ( angrefristen) og legge ved et dokument som forklarer hvorfor du er returnere produktet. Det er opp til deg å bestemme om du vil ha et annet produkt eller pengene tilbake. Vær oppmerksom på at angrefristen forlenges til 3 måneder dersom du ikke mottar et dokument som forklarer din rett til å kansellere bestillingen med produktet.

Betingelsen for å returnere produktet er at det ikke er brukt og kan selges som nytt. Alle etiketter må fortsatt være festet og original innpakning må også medfølge. Du kan returnere et produkt uten å oppgi noen grunn for å gjøre det, men vi oppfordrer deg til å beskrive årsaken til å returnere produktet på returskjemaet. Dersom du benytter deg av angreretten, og returnerer produktet(e) som pakke eller brev, må du betale for returkostnadene. Fyll ut returskjemaet og forklar hva du returnerer. Når vi har mottatt produktet(e) i uskadet stand, refunderer vi returkostnaden innen 30 dager. Ta med bank- eller postgirokontonummeret ditt på returskjemaet for raskt å få pengene til kontoen din; ellers vil pengene bli sendt til deg med vanlig girobetaling.

 

Retten til å kansellere bestillingen

Du har rett til å kansellere alle dine kjøp innen angrefristen på 14 dager. I løpet av denne perioden har du rett til å returnere produktene du har mottatt uten noen forpliktelser fra din side bortsett fra å betale returkostnadene. Produktene skal være uskadde og ubrukte. Gebyrene er de samme uavhengig av hvor mange produkter du har kjøpt. Hvis du ønsker å kansellere kjøpet av et brukt produkt, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet. Ved konflikt kan du kontakte Forbrukerrådet eller ditt lokale forbrukerkontor for å få hjelp. Vi anbefaler også at du leser informasjonen om din rett til å returnere produktet.

 

Force majeure

Dersom det skulle oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i henhold til denne avtalen, som i henhold til allment aksepterte kjøpsregler og forskrifter anses å utgjøre force majeure, opphører den berørte parts forpliktelser å eksistere i den perioden som en ekstraordinær situasjon vedvarer. Situasjoner som utgjør force majeure inkluderer for eksempel lovendring, streik, lockout og andre forhold partene ikke har kontroll over, som krig, opprør, brann, eksplosjon eller sanksjoner fra myndighetene. Det samme gjelder plutselige endringer i krav til merking av produkter, varselopplysninger, forbud mot salg eller beslutninger truffet av offentlige myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller medfører unormalt fall i markedet.

Informasjon gitt av nettbutikken

Vi bestreber oss på å gi våre kunder informasjon som er så korrekt som mulig. Likevel kan det oppstå skrive- og trykkfeil. Det kan derfor hende at vi ikke kan levere produkter i henhold til informasjon du har mottatt gjennom nettbutikken, markedsføringen eller andre steder.

  • Holde kontakten

    Få en oversikt over alle produktene, informasjonsark, guider og virtuelle utdanningslenker. Vær den first å vite om siste nytt og kampanjer fra vertano.no