Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Gratis frakt over 300 kroner - Rask levering - Trygg handel
Hvorfor du trenger å bruke SPF om vinteren?

Hvorfor du trenger å bruke SPF om vinteren?

Hvorfor du trenger å bruke SPF om vinteren

Solbeskyttelsesfaktor (SPF) er en viktig hudpleiefaktor å vurdere hele året, men den er spesielt viktig i vinterhalvåret. Selv om solens stråler kan føles mindre intense om vinteren, kan de fortsatt forårsake skade på huden din. Faktisk kan solstrålene være mer skadelige om vinteren fordi de reflekteres fra overflater som snø og is, noe som øker eksponeringen for UV-stråler.

En av hovedgrunnene til å bruke SPF om vinteren er å beskytte huden mot solbrenthet. Solbrenthet kan være smertefullt og øke risikoen for hudkreft. Selv om du ikke føler at du blir solbrent, kan solstrålene fortsatt forårsake skade på huden din, noe som fører til for tidlig aldring og mørke flekker.

SPF kan også bidra til å holde huden fuktig i vintermånedene. Vinterens tørre, kalde luft kan fjerne huden din for dens naturlige oljer, noe som fører til tørr, flassende hud. Å bruke en fuktighetsgivende SPF kan bidra til å beskytte huden din mot uttørkende virkninger av vinterluften og holde den hydrert.

I tillegg til å beskytte huden din mot solbrenthet og tørrhet, kan SPF også bidra til å forbedre hudens generelle utseende. Ved å beskytte huden din mot solens skadelige stråler, kan du bidra til å forhindre mørke flekker, fine linjer og andre tegn på aldring.

Totalt sett er det viktig å bruke SPF hele året, men spesielt i vinterhalvåret. Så ikke glem å skumme på SPF før du drar ut i vinterværet!

Det er også fordeler ved å kombinere C-vitamin med SPF

Å kombinere vitamin C med SPF kan gi en rekke fordeler for huden din. Vitamin C er en kraftig antioksidant som kan bidra til å beskytte huden din mot de skadelige effektene av frie radikaler, som er ustabile molekyler som kan forårsake skade på hudcellene dine. Frie radikaler kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert UV-stråling, forurensning og røyking.

En av hovedfordelene ved å kombinere vitamin C med SPF er at det kan bidra til å øke effektiviteten til SPF. Vitamin C kan bidra til å forbedre hudens naturlige forsvar mot UV-stråling, noe som gjør SPF mer effektiv til å beskytte huden din mot solens skadelige stråler.

I tillegg til dens beskyttende effekt, kan vitamin C også bidra til å forbedre det generelle utseendet til huden din. Det kan bidra til å lysne huden og redusere forekomsten av mørke flekker og annen hyperpigmentering. Det kan også bidra til å stimulere kollagenproduksjonen, noe som kan bidra til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

Bland litt C-Shield Anti-Pollution Drops med din SPF neste gang og se og kjenn forskjellen. Vår bestselger C-Shield Anti-Pollution Moisture Tint SPF30 er også en fantastisk kombinasjon av vitamin C, SPF og fuktighetskrem! 

Sminketips for våren